Carrer Reverendo Padre José Palacios, 1, Quart de Poblet (46930), València
Edifici L'Estació. Horari (excepte amb visites guiades): - Divendres de 17:00 a 20:00 - Dissabtes de 10:00 a 14:00

Us donem la benvinguda a Quart de Poblet i et comptem tot el que necessites saber per a gaudir del nostre municipi.

Comptem amb un gran patrimoni natural i històric, en gran part lligat a l'aprofitament de l'aigua del riu Túria, que discorre al costat del nucli urbà.

En una visita pel nostre municipi no us podeu perdre diversos elements de l'interessant patrimoni hidràulic. Gràcies a la Ruta de l'Aigua descobrireu les “Llengües de Sant Onofre” un partidor que separava aigües de reg, o el dipòsit d'aigua de baixa pressió. A més coneixereu bonics ponts i, en la zona de Molí d' Animeta, una de les séquies de reg més rellevants de la zona, la de Mislata, que avui dia continua regant camps i hortes. Manté intacte un tram original que és Bé d'Interès Cultural.

Per descomptat, el Parc Natural del Túria és una visita obligada a Quart de Poblet, un lloc on podreu albirar ocells i altres animals en una activitat a l'aire lliure realment interessant.

Gaudiu d'un passeig entre els carrerons del seu centre històric, arribant a la plaça de l'Església, on us espera la Cisterna Medieval i l'Església de la Puríssima. O a edificis com el “Molí de Vila'', que actualment és un auditori on gaudir dels millors espectacles.

I no us oblideu de visitar el Centre Cultural" El Casino," de principis del segle XX i construït a iniciativa d'un bon nombre de famílies locals, on podreu gaudir, a més, de la magnífica terrassa de la seva cafeteria; les precioses cases modernistes o l'antiga estació de ferrocarril, que actualment és el Punt d'Informació Turística.


Les festes de Quart de Poblet són un dels nostres principals atractius, especialment la tradicional i singular “Passejà de Sant Onofre”, que se celebra la nit del 9 de juny i està declarada d'Interès Turístic Provincial. Partint des de l'Ermita de Sant Onofre, construída en el segle XIV i declarada Bé de Rellevància Local, els milers de coets i els focs artificials donen un toc únic a una processó que t'impactarà per la seva bellesa. Però també pots gaudir de les nostres falles o de les Festes Patronals a inicis de setembre.

Quart de Poblet està molt prop de la ciutat de València, amb la qual està molt ben comunicada, però ha sabut mantenir la seva essència i encant.
Agenda