C/ José María Coll, nº 8, Quart de Poblet (46930), València

Fira de Comerç i passarel·la 2024

cartel v2.jpg

La pròxima edició de la Fira del Comerç i Passarel·la 2024 tindrà lloc els dies 27 i 28 d'abril,  tenint en compte les valoracions rebudes per part vostra respecte a la passada fira, enguany, hem optat per dates més primaverals amb la intenció de gaudir d'un clima més favorable. El nostre objectiu és aconseguir resultats satisfactoris i comptar amb una àmplia participació tant dels comerços com de la ciutadania local.

ny, hem introduït canvis significatius, entre els quals destaquem el nostre ferm compromís de secundar i enfortir la labor de l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet. L'ACQ jugarà un paper actiu en la fira, amb iniciatives que beneficiaran tant als seus associats/as com a les persones participants de l'esdeveniment. Entre estes accions, s'inclouen sortejos per a gastar en els establiments participants, així com la lliurament de tiquets previs a la fira per al bescanvi de les famoses plantes, que tant d'interés desperten entre els assistents.

A més, hem planificat canvis en la distribució d'espais, reservant una zona exclusiva per a l'hostaleria amb major espai i mobiliari, i una altra per als comerços i activitats, garantint així un desenvolupament òptim de totes les activitats.

La inauguració de la fira estarà animada per la xaranga “Quart de to” que recorrerà tot el recinte per a atraure l'atenció de la ciutadania. També comptarem amb una càmara 360º  durant tots dos dies, brindant l'oportunitat de participar en un sorteig per a aquelles persones que compartisquen els seus vídeos en xarxes socials. 

El dissabte pel matí també comptarem amb una exhibició de la Unitat Canina de Policia en la qual podrem gaudir de les seues habilitats i la gran labor que exercixen en la societat. Per la vesprada, tindrem la passarel·la que comptarà amb una àmplia varietat de comerços. Per a la seua inauguració comptarem amb la col·laboració de la protectora Modepran, que presentarà alguns dels seus gossos en adopció i per a tancar, tindrem les actuacions de els alumnes de l'acadèmia de cant Art Music València. Per la nit, gaudirem amb l'actuació de el Grup Eñe, interpretant un repertori d'èxits dels anys 90 i 2000 amb música en directe. 

El diumenge, per part seua, serà un dia familiar amb la participació de Pequeradio i àrees de jocs inflables per a els/les xiquets de la casa. Cal destacar que, per a accedir a estes atraccions, serà necessari visitar els comerços participants i sol·licitar la polsera exclusiva que permetrà l'entrada a les àrees de joc. 

Us animem a participar en este esdeveniment que oferix una oportunitat única per a enfortir els llaços entre el comerç local i veïns/as del municipi.