C/ José María Coll, nº 8, Quart de Poblet (46930), València

Quart de Poblet dona suport al comerç local amb diferents campanyes

L'Ajuntament reparteix cartells o etiquetatge en valencià per a donar suport al comerça local al mateix temps que promou l'ús de la llengua
CM y Fran Rebaixes.jpg

Els comerços de Quart de Poblet ja estan en plena campanya de rebaixes i, a més, en valencià. L'Ajuntament, a través del Servei de Normalització Lingüística, ha entregat als comerços susceptibles de fer descomptes etiquetes i cartells per a col·locar en els seus establiments. Per tercer any consecutiu, el consistori se suma a aquesta iniciativa conjunta de les Agències de Foment del Valencià i la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València que proporciona material per als períodes de rebaixes d'hivern i estiu.

Es tracta d'una acció encaminada ajudar el comerç local a impulsar l'ús social del valencià, però també per a donar suport al teixit comercial del municipi. Amb aquest propòsit s'han repartit cartells en vertical i horitzontal amb els quals decorar els aparadors dels locals, així com etiquetes amb les paraules "abans" i "ara" que permeten als negocis reflectir els preus rebaixats.

L'alcaldessa, Cristina Mora, ha visitat alguns dels comerços per a comprovar de primera mà com està funcionant la campanya l i ha afirmat que l'Ajuntament està “sempre al costat del comerç local. A més, secundant-ho també estem ajudant els veïns i veïnes i, si a més comprem en valencià, molt millor”.

Per a aquells comerços que no hagen rebut aquest material i desitgen adherir-se a la campanya poden sol·licitar-lo al Servei de Normalització Lingüística de l'Ajuntament trucant al telèfon 96 153 62 10 (extensió 1185) o a través del correu electrònic promocioval@quartdepoblet.org

Una altra de les campanyes que continua en marxa i té molt èxit entre comerciants i ciutadania és la de les targetes CQ+ que dupliquen el seu preu per a compres a les botigues de la localitat.

Pots veure el vídeo en: https://www.youtube.com/watch?v=ebecstm0qwy