C/ José María Coll, nº 8, Quart de Poblet (46930), València

Quart de Poblet llança 1.500 targetes CQ+ per 40 euros que dupliquen el seu valor per a comprar en el comerç local

L'Ajuntament injecta 60.000 euros en aquesta campanya en la qual cada bo costa 40 euros a la ciutadania i pot fer compres per 80
tarjeta CQ+ carnicería Mercado.JPG

L'Ajuntament de Quart de Poblet regalarà diners en efectiu a la ciutadania perquè compre en els comerços de proximitat. La targeta CQ+ és, sense cap dubte, una de les iniciatives que més èxit i bon acolliment té entre comerciants i compradors. 

A partir del 2 de maig a les 9.00h, cada veí o veïna de Quart de Poblet podrà adquirir una de les 1.500 targetes que es posen a la venda per valor de 40 euros però que, de manera automàtica, dobleguen el seu saldo fins als 80 euros. La ciutadania de Quart de Poblet té fins al 31 de juliol per a gastar el saldo d'aquestes targetes 

L'Ajuntament, d'aquesta manera, injecta 60.000 euros per a fomentar les compres i el consum en el municipi. No obstant això, l'impacte calculat pot aconseguir els 120.000 euros degut a aquest efecte dita, tal com van comprovar els comerciants en l'anterior campanya. 

L'objectiu és reactivar el consum i la recuperació econòmica així com atraure a clients a la localitat. Una vegada conegut el producte, és més fàcil que el consumidor torne. Participen comerços de tota mena, encara que encapçalen el rànquing els d'alimentació, seguits de perruqueria i estètica i el tercer lloc és per a la roba i tèxtil. El ventall és molt ampli i també hi ha joieries, rellotgeries, papereries, llibreries, perfumeries i botigues d'electrodomèstics. 

Aquesta iniciativa de l'Ajuntament es realitza en col•laboració amb l'Associació de Comerciants-ACQ i amb Caixa Popular dins de la campanya 'Impulsa la compra a Quart amb la Targeta CQ+'. El mateix dia 2 de Maig, i a partir de les 9.00h, s'obrirà a la venda les targetes CQ+. Per a adquirir-la només cal entrar a https://compraenquart.com/tarjeta-cq/ i seguir els passos que es van indicant. Entre els requisits per a poder fer-se amb una d'elles es troba el ser empadronat en el municipi i major de 18 anys. 

Cada compra està associada a un email pel que és molt important posar un email al qual es puga accedir per a validar les dades, previ a la compra. En el moment de la compra es rebrà un altre email amb les dades del titular i un codi QR. Després de comprovar-se les dades es podrà passar pel punt de recollida de la targeta en el Centre d'Ocupació i Desenvolupament (CED), C/ José María Coll, 8. Serà imprescindible acudir amb el DNI original i el codi Qr de la compra. 

Els comerços adherits a la campanya són:  Albabia, Alcocer Centro Auditivo, Alcocer Opticos, Alfaro Muebles, Azulejos Sanchis E Hijos, S.L., Calzados Elche, Canonn, (Feregrin Fos, S.L.), Cantero Joyeros, Cari Fruites, Carnes Amparo, Carnes Rufina, Carnes y Fiambres La Boutique Miguel Segarra, Centro Optico Polo, Charcuteria La Vela, Charcuteria Vicente Adalid, Chloe, Ciclos Quart, Composturas Samper, Cuéntame Un Cuento, El Piñorero, Elpeixet D´or, Estilistas Mlb, Eva Navarro Peluquería, Ferrehogar, Ferreteria Latorre, C.B., Floristeria El Pilar, Frutas Moreno, Herbolari Hydrangea, Hipperoffice, Horno de Loly, Issabel Flors, Joyería Lidomar, Joyería Lorente, La Pandilla, Lámparas Betania, Lámparas Mogalux, Les Tisores De Sofia, Llum De Lluna, Mariscos Elviriña, Menuch´s, Micropcquart, Mobiliario Martínez Sapena, Montse Ureña Estetica, Optica Duane, Ortopedia Avenida, Osito Dormilon, Pa I Pernil, Papelería Librería Pizarro, Papelería Rocío, Pelukan, Perfumería Laguna, Pescadería Elena Polo, La Guindilla Sixtina, Polleria Pilar, Publio Pastor Fotografia, Qué Huevos!!, Rafa Abellán Peluqueros, Rony´s, S&M Peluqueras, Soloduerme, Sombra Aquí y Sombra Alla, Somniar, Descanso y Complementos, Sublime Valencia, T.A Molina, Tartalia Dessert Boutique, Textil Hogar, Textil Hogar Md, Todo Casa Lucia, Utopía, Venerdi, Vieco Peluqueros i You Donna. 

Aquesta campanya se suma a altres desenvolupades durant tot l'any per a potenciar el comerç local. L'Ajuntament, a través del Centre d'Ocupació i Desenvolupament i l'Agència de Foment d'Innovació Comercial-AFIC, i en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Quart-ACQ, ofereix programes de suport al comerç i a l'emprenedoria, com el servei d'assessorament, la formació gratuïta en diferents aspectes rellevants per a la gestió d'un negoci, les ajudes, els microcrèdits i promocions especials de finançament en col·laboració amb entitats financeres, entre altres mesures.