C/ José María Coll, nº 8, Quart de Poblet (46930), València

Quart de Poblet reconeix la gran labor del comerç local i dona la benvinguda als nous negocis

L'alcaldessa lliura un distintiu de benvinguda als nous comerços en el marc de la campanya "Menys excuses i més comerç local"
1. NP Comercio local.jpeg

L' Ajuntament de Quart de Poblet ha volgut reconéixer la gran labor que desenvolupa el comerç local del municipi amb el lliurament d'un distintiu de benvinguda a aquelles persones que han obert un nou negoci que s'ha incorporat al teixit comercial del municipi.

L'alcaldessa, Cristina Mora, acompanyada pel regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Empreses i Comerç, Fran Hidalgo, i la regidora d'Emprenedoria Local i Mercat Municipal, Rosa García, ha visitat els diferents nous comerços: Sheila Perruqueria, la perruqueria canina Manyagues, les botigues de roba Otto Savage i Sublim, l'escola de cant, teràpia de la parla, doblatge i locució Art Music València, el local d'entrenament personal, medicina xinesa i nutrició Vittal Boost i la botiga d'alimentació sense gluten Rumb Nord.

Cristina Mora ha assenyalat que “el comerç de Quart de Poblet i les persones valentes que estan darrere de cada taulell, no sols encarnen el patrimoni, la cultura i la tradició arrelats en el nostre municipi, sinó que també són una part essencial del nostre dia a dia, un pilar fonamental i un motor de prosperitat”. L'alcaldessa ha destacat, a més, “l'important paper que juga cadascuna de les persones que decidix emprendre una activitat comercial en la nostra localitat, ja que amb la seua iniciativa estan donant més valor al comerç de proximitat i a la nostra economia local”.

A més del distintiu de benvinguda als nous comerços, se'ls ha fet lliurament de marxandatge de la campanya publicitària "Menys excuses i més comerç local", dissenyada per l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

 

Aquesta acció s'emmarca en la campanya de promoció del comerç local impulsada per l'Ajuntament amb l'objectiu de potenciar les compres i fer costat als comerços locals. És a dir, es tracta de promoure activament la compra i recolzar als comerços locals des de la visió i passió per Quart de Poblet i el seu comerç, la qual cosa contribuïx a una activitat econòmica local més rica i diversa.