C/ José María Coll, nº 8, Quart de Poblet (46930), València

Sortejos de la campanya 100x100 amb el comerç local (FINALITZAT)

100x1002022.jpg

La campanya “100x100 amb el comerç local” consistix en el sorteig de 100 targetes de regal, cadascuna amb un valor de 100 euros, que podran utilitzar-se per a comprar en els diversos comerços del municipi. Per a participar en el sorteig, simplement es requerix realitzar compres o consumicions per un valor superior a 5€ en qualsevol establiment local participant. Els establiments adherits, a esta campanya municipal exhibiran un distintiu d'adhesió en la seua entrada, comptant amb uns 135 negocis que s'han sumat a esta iniciativa, podreu veure publicat en la web https://compraenquart.com/tarjeta-cq/

De l'1 al 19 de desembre, per cada 5€ de compra, el comerç adherit entregarà una papereta, amb un límit màxim de trenta paperetes per compra. Això significa que una mateixa persona rebrà el mateix nombre de paperetes, ja siga que faça una despesa de 150€ o de 1000€.

Per a participar en el sorteig, els/as clients/as han d'escriure el seu nom, cognoms i número de telèfon en els bitllets i depositar-los en una urna situada a l'ajuntament, disponible de l'1 al 19 de desembre, en horari de 9.00 a 14.00 hores. A partir d'eixe moment, la sort quedarà en mans de l'atzar.

Els sortejos es duran a terme en directe els dimarts 12 i 19 de desembre a les 14.00 hores. En cas de no poder presenciar-los, l'Ajuntament es posarà en contacte amb les persones guanyadores per telèfon perquè puguen recollir el seu premi. Cal destacar que una mateixa persona només podrà ser premiada una vegada en cada sorteig, cosa que significa que no podrà obtindre més d'una targeta CQ+ per sorteig.

A més, les paperetes del primer sorteig se sumaran amb les del segon, augmentant així les possibilitats dels i les participants de guanyar una targeta CQ+. Les 100 persones afortunades rebran no sols els 100€ corresponents, sinó també una bossa d'anar a comprar cortesia de l'àrea de normalització lingüística municipal.

És important tindre en compte que les targetes de regal podran ser utilitzades fins al 31 de desembre de 2023.

Per a obtindre més informació sobre les condicions de la campanya i veure la llista de comerços participants, visita http://compraenquart.com/tarjeta-cq/