Avenida Antic Regne de València s/n, Quart de Poblet (46930), València
(Complejo Polideportivo)

L'Ajuntament de Quart de Poblet impulsa l'esport entre els més joves amb un campament de Pasqua accessible i inclusiu

Foto Rio.jpeg

L'Ajuntament de Quart de Poblet continua el seu compromís amb el benestar i la salut dels xiquets del municipi, oferint oportunitats d'activitat física i oci actiu durant les vacacions escolars. Com a part del seu ampli programa de servicis esportius, ha organitzat a través de l'Associació Quart per l´Esport, entitat local que aglutina a la majoria de clubs esportius de Quart, un campament esportiu per a estes vacacions de Pasqua, dirigit als xiquets d'educació primària i 2n cicle d'infantil.

El campament, va atraure a un total de 135 xiquets, els qui van participar activament en una varietat d'activitats esportives i recreatives. Des de jocs d'equip fins a activitats d'interpretació de la naturalesa al Parc Fluvial del Túria, els participants van experimentar una setmana plena de diversió i aprenentatge.

La iniciativa cerca promoure la pràctica de l'esport i l'entreteniment actiu entre els més xicotets durant el seu temps lliure. Amb un preu accessible de tan sols 20 euros per setmana, el campament s'ha dissenyat amb l'objectiu de ser inclusiu per a totes les famílies del municipi.

Un dels aspectes més destacats va ser el compromís de l'Ajuntament de Quart de Poblet amb la inclusió dels xiquets amb necessitats especials. Per a assegurar una experiència adequada i enriquidora, l'Ajuntament va facilitar recursos econòmics per a contractar monitors especialitzats, qui van proporcionar atenció individualitzada i suport adaptat a les necessitats de cada xiquet.

A més, l'Ajuntament va oferir servicis opcionals de matinal i vespertí per tan sols 5 euros addicionals a la setmana, la qual cosa va permetre als pares i tutors estendre l'horari del campament segons les seues necessitats.

Amb el tancament exitós del Campament Esportiu, l'Ajuntament de Quart de Poblet reafirma el seu compromís amb el benestar i el desenvolupament integral dels joves del municipi.