Avenida Antic Regne de València s/n, Quart de Poblet (46930), València
(Complejo Polideportivo)

Piscines municipals d'estiu

imagen
Serveis:
La piscina d'estiu ha canviat per complet amb la seua remodelació que va començar al gener de 2009. El resultat és un complex lúdic entorn de l'aigua de 43.000 metres quadrats amb un pressupost de 2 milions d'euros finançat per l'Ajuntament de Quart de Poblet.

Entre els objectius d'aquest projecte municipal està la seguretat i la diversió més enllà de l'ús esportiu de manera que, entre altres coses, augmente l'autonomia dels xiquets i xiquetes. Les instal·lacions inclouen tres piscines lúdiques a l'aire lliure, una de les quals disposa de banc per a massatge amb doll d'aigua, coll de cigne i cascada. A més, el complex de l'aigua compta amb cafeteria, zona de pícnic, dues zones de platja i terrassa amb ombrel·les.

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha volgut adaptar les instal·lacions a la normativa europea en matèria de seguretat. El got anterior comptava amb una profunditat que anava de 1,6 a 3 metres i passa a tindre un màxim de 1,7 amb entrada progressiva com si es tractara d'una platja. La piscina infantil també s'adapta i es pot gaudir de zones d'esplai i jocs.

Accés gratuït per a:
TITULARS DE LA TARGETA CIUTADANA DE QUART DE POBLET, MODALITAT DAURADA O PENSIONISTA. LLOC D'OBTENCIÓ: AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET, OFICINA D'ATENCIÓ CIUTADANA.
Carrer Xiquet de Quart, Quart de Poblet (46930), Valencia