Jose Maria Coll 8, Quart de Poblet (46930), Valencia

Jornada de motivació i xarrades inspiradores d'emprenedoria local (FINALITZADA)

Data: 16/04/24
Hora: 10.00 - 12.00
Lloc: Sala d'actes de l'Ajuntament de Quart de Poblet (Plaza País Valencià 1)

L'Ajuntament de Quart de Poblet es complau a convidar-vos a una jornada única i inspiradora, dedicada a explorar el vibrant món de l'emprenedoria local. Durant este esdeveniment, tindrem l'honor de comptar amb la presència de quatre persones emprenedores excepcionals, els qui compartiran les seues experiències, desafiaments i èxits en la creació i gestió de les seues empreses en els seus diferents àmbits.

L'esdeveniment comptarà amb:

 • Una introducció a el emprenedoria local i la seua importància per al desenvolupament econòmic i social de Quart de Poblet.
 • Conferència disruptiva "Sense Vergonya", de Sergio Ayala, Motivador, Conferenciant, Comunicador, Escriptor, TEDx Speaker, Emprenedor que compartirà insights, estratègies i ferramentes per a motivar i potenciar l'esperit emprenedor en tots els assistents d'una manera divertida i directa. L'important que és eixir de la nostra zona de confort.
 • Mesa diàleg de bones pràctiques d'emprenedoria. Quatre persones emprenedores locals presentaran les seues empreses i compartiran les seues històries d'èxit, desafiaments superats i lliçons apreses en el camí cap a l'emprenedoria.
  • Nuria Boix. CEO d'EMAC. Empresa familiar que s'ha mantingut en el temps i ha crescut gràcies a la seua capacitat per a adaptar-se als canvis i per la seua aposta per la innovació en tots els processos.
  • Roberto Rubio. CEO i fundador de AldeaEnergy. Aportarà la seua experiència d'emprenedor en la creació d'una Startup a Quart de Poblet.
  • Belén Madrigal. Nutricionista especialitzada en Salut hormonal de la dona. Explicarà les seues vivències d'emprenedoria en diversos àmbits de negocis empresarials. 
  • Sokhna Diallo. Emprenedora itinerant. Comptarà la seua experiència directa a llançar-se a emprendre enfront de totes les adversitats que el dia a dia li ha posat en el seu camí.
  • Moderarà la taula la Fundació Nova Feina de la CV, fundació que dins de les seues línies d'actuació acompanya i assessora a persones emprenedores en totes les etapes de desenvolupament del seu negoci, facilitant recursos i coneixements necessaris per a impulsar el seu projecte.
 • Networking i Preguntes Obertes

Serà una sessió interactiva on les persones assistents tindran l'oportunitat d'interactuar amb els/as ponents, fer preguntes, intercanviar idees i establir contactes amb altres persones emprenedores i professionals del sector

Uneix-te a la Revolució Emprenedora de Quart de Poblet i descobrix el teu potencial per a crear un impacte positiu en el teu municipi!

INSCRIPCIONS:

L'assistència a l'esdeveniment és gratuïta, però es requerix inscripció prèvia a causa de l'aforament limitat. Per a registrar-te, per favor visita ESTE ENLLAÇ.

No perdes l'oportunitat d'inspirar-te, aprendre i connectar-te amb la vibrant comunitat emprenedora de Quart de Poblet. T'esperem!