Jose Maria Coll 8, Quart de Poblet (46930), Valencia

Xec emprenedor 2024

OBERT EL TERMINI PER A SOL·LICITAR EL XEC EMPRENEDOR 2024.
L'ajuntament de Quart de Poblet obri el termini per a sol·licitar les ajudes destinades a persones autònomes, empreses individuals, pimes i microprymes. El termini de sol·licitud és del 27 de març al 30 de juny del 2024, tots dos inclosos.
banner web@4x.png

El Xec Emprenedor és una ajuda de fins a 1.700 euros s/ bases, que promou l'àrea d'emprenedoria local, que gestiona Rosa García, i que té com a objectiu secundar i fomentar la creació de l'activitat empresarial de persones emprenedores per compte propi afavorint així la generació d'ocupació en el municipi de Quart de Poblet.

Persones beneficiàries:

Persones físiques empadronades en el municipi que hagen iniciat o vagen a iniciar la seua activitat empresarial a Quart de Poblet des de l'1 de maig de 2023 i el 31 de juliol de 2024 i complisquen amb els requisits de les bases. És important tindre en compte que  aquelles persones que ja van obtindre esta ajuda en la convocatòria de l'any anterior (“Ajudes a la iniciativa emprenedora 2023”) no podran tornar a sol·licitar-la.

El termini de presentació de sol·licituds és del 27 de març fins al 31 de juliol de 2024, tots dos inclosos. El tràmit de sol·licitud deure presentar-se mitjançant seu electrònica en el termini indicat i seguint les bases generals i instruccions indicades.

Amb l'objectiu de facilitar la major participació de persones, s'oferix assistència tècnica per a la sol·licitud d'estos premis, per a això pot sol·licitar cita prèvia en el Centre d'Ocupació i Desenvolupament, trucant al telèfon 96 1536210 ext. 1256, o mitjançant el correu afic@quartdepoblet.org

Podeu trobar la informació sobre convocatòria del Xec Emprenedor 2024 en la seu electrònica de l'Ajuntament de Quart de Poblet.