Plaza del País Valencià 1, Quart de Poblet (46930), València

Quart és Europa assisteix a la primera trobada del projecte AoCE

WhatsApp Image 2023-11-15 at 15.49.36.jpeg

Quart és Europa ha dut a terme trobades en Genk (Bèlgica) i Breda (Països Baixos) per a compartir les estratègies municipals en processos participatius i govern obert. Durant aquestes reunions, ens hem reunit amb socis de Bèlgica, Dinamarca, Eslovàquia, Hongria, Letònia, Països Baixos, Polònia, i Romania per a intercanviar experiències en aquestes àrees temàtiques. Aquestes trobades marquen els dos primers esdeveniments transnacionals d'un projecte total de nou reunions, una per cada país associat al programa.

Aquestes reunions han sigut part del projecte "Agents de Coexistència i Govern Obert" (AoCE, per les seus sigles en anglés), i compta amb un pressupost de 849.729€ finançat pel programa URBACT de la Unió Europea. L´objectiu central del AoCE és propiciar un intercanvi d´experiències que permeta millorar les xarxes de participació existents a Quart de Poblet i als països socis, així com adaptar les polítiques de govern obert del municipi als estàndards i avanços marcats per la Unió Europea.

Quart de Poblet ha sigut un referent en la promoció de la participació ciutadana i el govern obert gràcies al seu treball conjunt amb diverses associacions presents en el municipi. El propòsit principal és que Quart continue la seua evolució cap a nivells més avançats de participació ciutadana i govern transparent, en línia amb els estàndards europeus i les millors pràctiques internacionals.