Plaza del País Valencià 1, Quart de Poblet (46930), València

Quart és Europa rep la visita de la "Lead Expert" del projecte AoCE

Visita-Lead-Expert.Urbact-AoCE-Quar-de-Poblet.JPG

Divendres passat 2 de novembre vam tindre l'honor de rebre la distingida presència de la "Lead Expert" del projecte "Agents de Coexistència i Govern Obert" del programa URBACT.

Esta visita es va traduir en una sèrie de trobades estratègiques amb els departaments clau de Participació Ciutadana, Govern Obert i Transparència. Durant estes reunions es van abordar temes crucials que van des de l'eficaç gestió de la participació ciutadana en els diversos àmbits de l'Ajuntament fins a una profunda avaluació de l'estat actual del teixit associatiu en el nostre municipi.

Les converses no sols es van centrar en l'intercanvi d'experiències i millors pràctiques, sinó també en la identificació d'oportunitats per a enfortir la col·laboració i la implementació efectiva de polítiques que fomenten la coexistència i el govern obert. L'experta del programa va compartir valuosos coneixements i perspectives, contribuint així a enriquir la nostra visió i canalitzar els nostres esforços cap a un model de govern més inclusiu i transparent.

Estem entusiasmats per les perspectives i les possibilitats que esta col·laboració estratègica pot generar per a Quart de Poblet. La visita de la "Lead Expert" no sols va enfortir la connexió amb URBACT, sinó que també va servir com a catalitzador per al desenvolupament continu d'iniciatives que promoguen la participació activa dels ciutadans i la construcció d'un govern obert que responga a les necessitats de la comunitat. Continuarem treballant de la mà amb URBACT per a implementar les recomanacions i estratègies discutides, consolidant així el nostre compromís amb un govern que afavorisca la coexistència i la transparència.