Plaza del País Valencià, 1, Quart de Poblet (46930), Valencia

Ajudes al foment de l'ús del valencià en el comerç local 2024

L'Ajuntament de Quart de Poblet, conscient de la necessitat de fer costat al teixit comercial local convoca un any més les 'Ajudes al comerç local per a potenciar i afavorir l'ús del valencià 2024'.

El termini de presentació és del 13 de març fins al 30 de juny de 2024, tots dos inclosos.

Les persones interessades a sol·licitar estes ajudes compten amb atenció individualitzada i assessorament tècnic especialitzat, en el cas que ho necessiten, reforçant altres actuacions que es realitzen en matèria de suport, assessorament, promoció i formació al comerç local, que impulsa la Regidoria de Comerç, que gestiona Francisco J Hidalgo.

Podeu trobar la convocatòria i tota la informació sobre estes ajudes a la promoció de l'ús del valencià en el comerç local, de fins de 600 euros en el tauló d'anuncis de la seu electrònica de l'ajuntament de Quart de Poblet .

Les sol·licituds es presentaran preferentment per seu electrònica o ,si és el cas, per registre d'entrada en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada en l'edifici de l'Ajuntament, en el termini indicat i seguint les bases generals, convocatòria e instruccions indicades.

Tràmit de sol·licitud