Plaza del País Valencià, 1, Quart de Poblet (46930), Valencia

Campanya "Menys excuses i més comerç local"

L'ajuntament de Quart de Poblet llança la campanya 'Menys excuses i més comerç local' conl al fet que es tracta de conscienciar a la ciutadania sobre la importància i la necessitat de fer costat als comerciants del municipi com a dinamitzadors de l'economia local i generadors d'ocupació.
Diseño sin título.jpg

L'Ajuntament de Quart de Poblet Llança la Campanya 'Menys Excuses i Més Comerç Local' per a Impulsar el Suport als Comerços Municipals

En un esforç per fomentar i revitalitzar el comerç local, l'Ajuntament de Quart de Poblet s'enorgullix a presentar la seua nova campanya publicitària: 'Menys Excuses i Més Comerç Local.' La iniciativa té com a objectiu principal motivar a les noves generacions a visitar i donar suport als comerços locals, contribuint així a la sostenibilitat i prosperitat dels negocis del municipi.

El disseny innovador de la campanya està especialment concebut per a atraure l'atenció dels joves, presentant un enfocament fresc i modern que ressona amb les preferències d'esta audiència. La campanya es basa en missatges nítids i creatius que transmeten l'essència del seu enfocament:

  • 'Menos copias y más originalidad'
  • 'Menys Usuario123 i més Onofre'
  • 'Menys soroll i més conversa'
  • 'Menys cookies i més dolços'
  • 'Menys Made in i més proximitat'
  • 'Menys conduir i més passejar'
  • 'Menos colas y más antención'

Es pretén eliminar barreres i excuses, recordant-nos a tots que els nostres comerços locals són fonamentals per a la vida de la comunitat i l'economia municipal.

La campanya ja es pot veure pel municipi, els cartells han sigut col·locats de manera estratègica perquè augmentar el significat dels missatges que apareix en cadascun.

Quart de Poblet convida a tots els seus ciutadans a unir-se a esta causa i a fer la seua part per a fer costat als negocis locals. 'Menys Excuses i Més Comerç Local' és més que una campanya publicitària; és un anomenat a l'acció i una oportunitat per a enfortir la nostra comunitat a través del suport als comerciants locals. Junts, podem assegurar un futur pròsper i vibrant per al nostre municipi.

Imagen;