Plaza del País Valencià, 1, Quart de Poblet (46930), Valencia

Serveis AFIC.

Assistència tècnica:

El Portal del Comerciant de l'Agència AFIC de Quart de Poblet Sostenible ofereix als seus usuaris la possibilitat de formular consultes gratuïtes a un equip d'assessors especialitzats que respondran, generalment en un termini no superior a 10 dies hàbils des de la recepció de la pregunta. Les respostes es remetran per correu electrònic.

Formació:

El programa de formació al comerç local, impulsat per l'Agència AFIC i l'Ajuntament de Quart de Poblet, aquesta dissenyat per a ajudar al comerç local a millorar la seua competitivitat i en les vendes a més d'adaptar-se en les necessitats dels consumidors. Aquest pla formatiu organitzat per l'Agència AFIC i l'Ajuntament de Quart de Poblet comprendrà diferents àmbits com pot ser un curs destinat al funcionament de les xarxes socials, a l'increment de les vendes, màrqueting…

Conveni col·laboració amb l'Associació de Comerciants ACQ:

La AFIC (Agència de Foment d'Innovació comercial), en col·laboració amb ACQ, realitza diferents actuacions l'objectiu de les quals és afavorir la promoció del teixit comercial local, així com incentivar la compra de proximitat en el municipi mitjançant la visibilització de l'oferta comercial existent. amb diferents campanyes al llarg de l'any, tant presencial com en línia, utilitzant diferents eines i mitjans de comunicació, com són l'APP municipal, les xarxes socials, l'APP de ACQ i el portal Web: www.compraenquart.com.

Fira de comerç:

L'objectiu que persegueix la fira del comerç de Quart de Poblet, és el de donar a conéixer al consumidor de la zona, els productes i serveis, que amb caràcter innovador presenta el xicotet comerç urbà del municipi a més de fomentar el contacte personal entre client i empresariat, l'accés i coneixement dels productes per part de les persones assistents.

Ajuda de foment d’us del valencià:

Es tracta d'una subvenció que fomenta l'ús del valencià en els comerços i empreses locals en la seua imatge corporativa, cartelleria, fullets, web etc. Les ajudes poden ser de fins a 600€.

Premis “Q” al comerç:

Els premis “Q” té com a objectiu premiar, fomentar i reconéixer els valors del comerç local, com un actor imprescindible del desenvolupament local, a través de premis econòmics i la realització d'una Gala de lliurament.

Targeta CQ+:

La targeta CQ+, és una targeta, que duplica la vendes dels comerços que s'adhereixen a la diferents campanyes que es realitzen, sent aquest el seu soport.