Plaza del País Valencià 1, Quart de Poblet (46930), València

Parc Fluvial del Túria

parc 1100.jpg

L'Ajuntament de Quart de Poblet va iniciar l'any 2000 un projecte de regeneració del Túria al seu pas pel municipi, que s'ha vist culminat amb la posada en marxa del Parc Fluvial del Túria, un espai natural privilegiat al costat del centre urbà on poder relaxar-se i gaudir de la natura.

El llit del riu s'ha convertit en un punt de biodiversitat i recer per a la fauna a més de tindre un paper fonamental per a la sostenibilitat de la zona. La nostra app Guia d’albirament de fauna, t’ajudarà a descobrir les espècies que s’amaguen ací (només disponible per a dispositius Android).

Els 1,3 quilòmetres que el Túria recorre dins del nostre terme municipal formen part del Parc Natural del Túria, que s’estén fins a l’embassament de Loriguilla. Des d'ací pots connectar amb els senders que transiten en paral·lel al llit del riu.

El Túria i el Parc són també escenari de la Ruta de l'Aigua, que acosta a la ciutadania de Quart de Poblet i als visitants al patrimoni natural i cultural lligat als recursos hídrics i al seu aprofitament durant segles.