4 de desembre de 2023, 12:26

L'activista Teresa Navarro i el president del Patronat Intermunicipal Francisco Esteve, Rafael Plasencia, premis "Vicente Gascón Quart Sense Barreres"

En l'acte de lliurament s'ha retut homenatge a l'expresident de Quart Sense Barreres, Vicente Gascón, mort en 2020
Premiados 2.JPG

L' Ajuntament de Quart de Poblet ha lliurat aquest diumenge, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, els premis “Vicente Gascón Quart Sense Barreres”, que enguany han aconseguit la vintena edició. Juntament amb les associacions locals que centren la seua activitat en aquest col·lectiu, un any més s'ha reconegut la labor de persones i associacions que treballen cada dia per la defensa dels drets i necessitats de les persones amb discapacitat.

Els guardonats d'aquesta edició han sigut la Defensora de les Persones amb Discapacitat de la ciutat de València, Teresa Navarro, i el president del Patronat Intermunicipal Francisco Esteve, Rafael Plasència.

L'alcaldessa, Cristina Mora, ha felicitat els guardonats i ha expressat la seua satisfacció perquè aquests premis s'han consolidat com una cita indefugible a l'hora de reconéixer la labor de persones i col·lectius en l'eliminació de barreres, també les socials”. Mora ha destacat que “els avanços en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat han sigut el resultat de la col·laboració col·lectiva. Estarem sempre al vostre costat perquè el canvi no es produeix de manera aïllada, cal continuar treballant per un municipi millor”.

S'ha aprofitat l'acte de lliurament dels premis per homenatjar l'expresident de Quart Sense Barreres, Vicente Gascón, mort en 2020, qui va contribuir a convertir Quart de Poblet en un poble més accessible i inclusiu.

A més del lliurament de premis, durant l'acte s'ha oferit una experiència artística inclusiva i reflexiva amb la representació d'una obra de teatre sobre les pors, interpretada pel grup de teatre inclusiu de l'Escola Municipal de Teatre de Quart de Poblet.

 

L' Ajuntament de Quart de Poblet ha reafirmat el seu compromís amb la defensa dels drets de les persones amb discapacitat i la construcció d'un futur més inclusiu per a tots.

Multimèdia