30 de novembre de 2023, 14:12

Quart de Poblet brillarà més que mai aquest Nadal

El municipi dona la benvinguda a les festes amb una il.luminació que porta moltes sorpreses
árbol navidad.jpg

Quart de Poblet brillarà més que mai aquest Nadal. Més llums, més carrers il·luminats i figures nadalenques tridimensionals de quasi tres metres d'altura. Divendres 1  de desembre a les 19:30 hores donarà principi el compte arrere en projectada sobre la façana de l'Ajuntament que donarà pas a l'encesa oficial dels llums de Nadal. En eixe moment s'il·luminarà tot el municipi per a donar la benvinguda a les festes. A l'acte assistirà l'alcaldessa Cristina Mora, el regidor de Comerç Fran Hidalgo, els membres del Consell Municipal d'Infància i Adolescència, així com les Cases de la Joventut del municipi.

Enguany l'encesa es realitza abans que altres anys. D'aquesta manera, quartans i quartanes podran passejar i realitzar les seues primeres compres aquests dies festius en un ambient totalment nadalenc.

Desembre i gener són els mesos de l'any en què més compres es realitzen. Un dels objectius de l'Ajuntament de Quart de Poblet és impulsar el comerç local i que la ciutadania realitze les compres al poble i no es desplace als centres comercials.

Per aquesta raó, els llocs on se situaran més motius nadalencs són els carrers on més botigues i locals de restauració hi ha oberts. Es col·locaran quatre tipus d'il·luminació.

D'una banda, es troben els tradicionals arcs i rètols als quals se sumen els motius lluminosos dels fanals. D'altra banda, es col·locaran els quatre arbres de Nadal de 10 i 15 metres d'altura. L'alumnat dels programes d'Escola Taller i Tallers d'Ocupació, dependents de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació que dirigeix Fran Hidalgo, s'han encarregat de realitzar les delimitacions dels arbres nadalencs mitjançant la creació de suports prefabricats i corda nadalenca.

Una de les novetats són els motius tridimensionals. Un gran regal il·luminarà l'Avinguda San Onofre, a l'altura del Centre de Convivència, mentre que una bola gegant adornarà el carrer de la Biblioteca Municipal.

 

L' Ajuntament ha preparat una intensa programació nadalenca amb moltíssimes activitats per a totes les edats i gustos que farà les delícies de grans i xicotets.