Calle Joanot Martorell, 40, Quart de Poblet (46930), València
L - V 9.00 - 14.00

Ciudad Ciencia

Un lloc d'encontre entre Ciència i Societat
CIUDAD-CIENCIA-V1_COLOR-VERTICAL-640x400.jpg

Ciudad Ciencia és un projecte de divulgació científica d'àmbit nacional de la Vicepresidència Adjunta de Cultura Científica i Ciència Ciutadana del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) la fi del qual és que fer arribar a la ciutadania l'actualitat científica i tecnològica. 

Posa a la disposició de les ciutats adherides a aquest programa activitats de divulgació científica en múltiples formats (exposicions, conferències, visites a centres d'investigació, etc.) que s'incorporen a la programació cultural de cada municipi, així com una gran varietat de tallers creats per investigadors del CSIC que poden ser presencials o en línia. 

Quart de Poblet pertany a aquesta xarxa des de març de 2016 podent  gaudir d'aquesta manera de les accions que proposa Ciudad Ciencia per al foment de la ciència, la tecnologia i la investigació per a la implicació de tota la societat, assegurant l'accessibilitat i la integració de tota la ciutadania així com la promoció, tant formal com informalment, la ciència. 

A Quart de Poblet tenim accés a tots aquests recursos que proposa el programa: tallers presencials i en línia, visites a centres del CSIC, xarrades, conferències, exposicions...