Calle Joanot Martorell, 40, Quart de Poblet (46930), València
L - V 9.00 - 14.00

Taller de Teatre de Quart de Poblet

El Taller de Teatre de Quart de Poblet és un servei gratuït creat en 1985 per l'Ajuntament, l'objectiu del qual és acostar a la ciutadania aquesta disciplina com a activitat lúdica i creativa. Així mateix, cerca promoure i fomentar l'interés i l'afició pel teatre, possibilitant la generació d'un públic estable i de qualitat.
Logo Escola Teatre.jpg

El Taller de Teatre és un projecte que uneix pedagogia i creativitat per a dur a terme un model innovador d'educació social i mediambiental que obre les portes a una nova societat i un nou model artístic. El teatre es manifesta com una eina d'intervenció sociocultural capaç de modificar actituds individuals i relacions socials.

A través de la creativitat i la capacitat d’expressió, s’arriba a un model de participació ciutadana oberta a través, tant de la formació, com de la creació, amb un caràcter intergeneracional i inclusiu.

Les classes s'imparteixen a la Casa de Cultura i al C.C. EL Casino, i estan organitzades per edats a partir de cinc anys. El curs comença en octubre i finalitza al mes de juny, seguint el calendari escolar.

Les preinscripcions es fan a meitat del mes de setembre, una vegada isca publicat al nostre web.

A més de les classes, el taller organitza altres activitats amb l’alumnat com els festivals de Nadal i fi de curs, i la celebració del Dia Mundial del Teatre.