Calle De la torreta, 1, Quart de Poblet (46930), València
Horari d’atenció. Matins: Dilluns de 10 a 14 hores. De dimarts a divendres de 9 a 14 hores. Vesprades: Dimecres i dijous de 16:30 a 19:30 hores.

Albergada del Consell Municipal d'Infància i Adolescència a Mora de Rubielos

WhatsApp Image 2024-02-23 at 17.04.14 (1).jpeg

Aquest cap de setmana el Consell Municipal d'Infància i Adolescència (CMIA) ha realitzat la primera albergada d'aquest any 2024, la qual ha durat dos dies i ha estat acompanyada per la neu!

El regidor d'Infància i Adolescència, Juan José Susín, va acudir el divendres 23 de febrer a l'eixida de l'autobús per acomiadar i desitjar-los un gran viatge a les 35 conselleres i consellers que van partir cap a Mora de Rubielos per a començar esta aventura.

Conselleres i consellers van tindre temps durant els dos dies de l'albergada per treballar, decidint la temàtica d'este any del CMIA que serà la vida saludable i portant a cap una xicoteta campanya al voltant del 8M, Dia Internacional de la Dona. Així mateix, van tindre l'oportunitat de jugar i gaudir de l'entorn natural de Mora de Rubielos, visitant el seu castell i pujant a les pistes per jugar i divertir-se amb la neu.

Esta albergada ha sigut molt important pel CMIA, ja que s'ha fomentat el treball en equip i la convivència entre els nous membres del consell.

Esperem veure com evoluciona el seu treball durant l'any i quines sorpreses tenen preparades per a tota la ciutadania de Quart de Poblet.