Calle De la torreta, 1, Quart de Poblet (46930), València
Horari d’atenció. Matins: Dilluns de 10 a 14 hores. De dimarts a divendres de 9 a 14 hores. Vesprades: Dimecres i dijous de 16:30 a 19:30 hores.

Constitució del Consell d'Infància i Adolescència de Quart de Poblet 2024

WhatsApp Image 2023-12-20 at 19.03.20.jpeg

En la jornada del dimecres 20 de desembre, després de dur a terme les eleccions en els centres educatius de Quart de Poblet, es va constituir el Consell Municipal de Infància i Adolescència (CMIA) 2024. On es van convocar les 57 conselleres i consellers que formen actualment el CMIA, juntament amb les seues famílies, a Quart Jove, per dur a terme la sessió constitutiva del mateix. Començant, d'aquesta manera, un nou i emocionant període carregat de reptes, propostes i moltes ganes de millorar.

A l'acte de constitució van assistir tant les noves conselleres elegides en les urnes aquest any, que assumiran el seu rol representatiu de la Infància i Adolescència de Quart de Poblet durant els pròxims dos anys, com aquells que van ser elegits l'any anterior i van renovar la seua candidatura un any més.

Juanjo Susín, Regidor d'Infància i Adolescència, va estar present en l'esdeveniment acompanyat per l'equip de l'Àrea d'Infància i Adolescència. Durant una sessió informativa, van donar la benvinguda i van felicitar a les conselleres, consellers i les seues famílies. En aquesta trobada, a més de presentar les activitats del CMIA, xiquetes, xiquets i adolescents van tindre l'oportunitat d'interactuar, conéixer-se, compartir i, sobretot, jugar i divertir-se.

El regidor va ressaltar la importància d'aquest òrgan en el nostre municipi i totes les millores que s'han aconseguit, des de la seua creació en 2006, gràcies a la incorporació de la mirada de la població de menor edat del nostre municipi, com ara el skate park, els parcs inclusius, la renovació dels llibres de la biblioteca, entre alguns dels molts exemples.

El CMIA de Quart de Poblet compta amb el suport d'un equip professional de l'Associació Impuls, que guia el procés des de la metodologia de l'animació sociocultural i l'oci educatiu. Això facilita els processos en un espai segur i divertit, fomentant el creixement a través d'experiències positives en el treball grupal. Una de les primeres activitats planificades és la realització d'una albergada de cap de setmana, on membres del consell iniciaran la seua experiència grupal.

El 10 de gener està programada la primera reunió ordinària del CMIA d'enguany, marcant l'inici de la seua tasca i l'oportunitat de compartir les seues perspectives i veus com a ciutadanes i ciutadans. Durant les primeres sessions, es posarà en comú la informació que xiquets, xiquetes i adolescents van aportar a les aules sobre el nostre municipi, per poder crear propostes destinades a millorar Quart de Poblet.

Estem segures que aquestes noves propostes i idees seran d'un gran interès i que contribuiran a la millora contínua de Quart de Poblet.