Calle De la torreta, 1, Quart de Poblet (46930), València
Horari d’atenció. Matins: Dilluns de 10 a 14 hores. De dimarts a divendres de 9 a 14 hores. Vesprades: Dimecres i dijous de 16:30 a 19:30 hores.

En aquestes eleccions, guanya la infància

WhatsApp Image 2023-05-19 at 11.43.28.jpeg

El Consell Municipal de Infància i Adolescència (CMIA) de Quart de Poblet celebra una sessió molt democràtica seguint les recomanacions d'UNICEF "En aquestes eleccions, guanya la infància". 

Durant la reunió del proper dimecres 10 de maig, els consellers i conselleres van treballar i aprendre sobre conceptes democràtics com eleccions municipals i autonòmiques, majoria absoluta, els partits polítics,... A més, van tenir l'oportunitat d'expressar els seus dubtes sobre el procés electoral a Consue Campos, regidora d'Infància i Adolescència.

Durant aquest curs, els consellers i conselleres han presentat diverses propostes per a millorar el municipi, com la renovació dels ordinadors de l'aula d'informàtica o la realització d'una consulta ciutadana entre la població infantil i adolescent per a la renovació dels llibres de la biblioteca.

El CMIA, format per xiquetes, xiquets i adolescents, compromesos amb la seua comunitat, promou la participació activa de la infància i adolescència en les decisions que afecten el seu entorn. A través de la seua tasca, es busca fomentar, entre altres, la consciència cívica i la formació en valors democràtics.

En aquesta sessió, es va posar en pràctica l'esperit de col·laboració i diàleg, creant un espai segur i respectuós perquè els consellers i conselleres puguen expressar les seues opinions i aportar les seues idees

El Consell Municipal de Infància i Adolescència continuarà treballant per a fer realitat les propostes i inquietuds dels la infància i adolescència, i així millorar la qualitat de vida de tot el municipi.