Calle De la torreta, 1, Quart de Poblet (46930), València
Horari d’atenció. Matins: Dilluns de 10 a 14 hores. De dimarts a divendres de 9 a 14 hores. Vesprades: Dimecres i dijous de 16:30 a 19:30 hores.

Jornades formatives Ciutats Amigues de la Infància

Sin título.png

El 17 de gener, van tindre lloc les Jornades formatives Ciutats Amigues de la Infància (CAI), acollides per l'ajuntament de Sagunt al casal Jove de Port de Sagunt.

Aquestes jornades van ser organitzades per UNICEF Comité Comunitat Valenciana amb la col·laboració dels 22 municipis que formem part de la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància de la Comunitat Valenciana.

La jornada va ser un important punt de trobada per a totes les professionals d'infància i adolescència de la Comunitat i va ser inaugurada per Elena Albalat, directora general de família, infància i adolescència.

L'Ajuntament de Quart de Poblet va assistir a les jornades representat per Juanjo Susín, regidor d'Infància i Adolescència i el personal tècnic de l'àrea, formant part de la taula de Pressupostos Participatius infantils: models d'implementació i experiències municipals, on vam compartir com s'impliquen i participen les infàncies i adolescències del nostre municipi dins del procés dels pressupostos participatius.

Altres temàtiques que es van abordar durant la sessió d'aquest dia relacionades amb la infància i adolescència van ser:

  • Polítiques autonòmiques d'Infància com suport a l'àmbit local
  • Presentació de l'informe Recomanacions per la implementació de la Garantia Infantil Europea en l'àmbit local
  • Avançant en la protecció a la infància des del local: troballes i propostes del projecte d'Unicef Espanya
  • Experiències municipals sobre el dret al joc, ús d'espai públic i urbanisme amb enfocament d'infància.

Volem agrair a UNICEF Comité Comunitat Valenciana, a l'Ajuntament de Sagunt, a la Direcció General de família, infància i adolescència i a tots els municipis de la xarxa CAI per fer possibles aquestes jornades.