Calle De la torreta, 1, Quart de Poblet (46930), València
Horari d’atenció. Matins: Dilluns de 10 a 14 hores. De dimarts a divendres de 9 a 14 hores. Vesprades: Dimecres i dijous de 16:30 a 19:30 hores.

Les infàncies i adolescències de Quart de Poblet trien les seues propostes per a la VII edició dels Pressupostos Participatius

WhatsApp Image 2024-01-11 at 08.33.39 (2).jpeg

El passat 10 de gener, el nou CMIA, constituït el 20 de desembre de 2023, es va reunir per primera vegada. A aquesta primera reunió 37 conselleres i consellers van aprofitar per a començar a conéixer-se, divertir-se i jugar, però sobretot, van començar a treballar en el seu principal objectiu, fer de Quart de Poblet un poble millor, preparant les propostes que la infància i adolescència farà per a la pròxima edició dels pressupostos participatius.

Juanjo Susín, Regidor d'Infància i Adolescència va acudir a aquesta primera reunió per tal d'explicar i acompanyar a Conselleres i consellers en aquest procés d'elaboració de les propostes i poder resoldre els seus dubtes sobre les diverses iniciatives que varen eixir durant la sessió.

Per a l'elaboració de les propostes el consell va treballar sobre les idees que van estar recollint de les infàncies i adolescències de Quart de Poblet durant la Fireta de Nadal mitjançant un mapa gegant del nostre municipi on xiquetes, xiquets i adolescents podien escriure i enganxar les seues idees, inquietuds, llocs favorits, ... del nostre municipi.

La sessió va ser molt interessant i productiva. Totes aquestes idees van ser analitzades i votades per conselleres i consellers del CMIA i a partir d'aquestes la infància i adolescència del municipi proposarà 5 iniciatives per a implementar a la pròxima edició dels pressupostos participatius:

  1. Parques amb gronxadors inclusius i jocs sensorials.
  2. Plantació d'arbres del CMIA
  3. Millorar l'espai de la sala d'exposicions
  4. Col·locació de fanals al Pipican proper a l'estació de metro de Quart de Poblet.
  5. Parques amb més jocs i taules per jugar totes i tots.

Volem agrair a totes les xiquetes, xiquets i adolescents de Quart de Poblet per les seues valuoses aportacions i al CMIA per la seua gran tasca, il·lusió i esforç per tal de fer d'aquest municipi un lloc millor.

 

Més informació sobre pressupostos participatius: https://quartdepoblet.es/area/gobierno-abierto