Calle De la torreta, 1, Quart de Poblet (46930), València
Horari d’atenció. Matins: Dilluns de 10 a 14 hores. De dimarts a divendres de 9 a 14 hores. Vesprades: Dimecres i dijous de 16:30 a 19:30 hores.

Maldies twicheries: Entrevista a Juan Fernando López Aguilar

cabecera.jpg

El dijous 7 de desembre, una de les conselleres del CMIA de Quart de poblet, va entrevistar per twich, en col·laboració amb maldita.es a l'europarlamentari Juan Fernando López Aguilar, que va ser ministre de justícia i actualment és president de la Comissió de Llibertats Civils, Justícia i Assumptes d'Interior en el Parlament Europeu , sobre migració i "bulos". Podeu punxar ací per tal de veure l'entrevista completa.

Aquesta iniciativa va sortir a la trobada de "juventudes antibuleras" organitzada per maldita.es i plataforma d'Infància, on xiques i xics entre 12 i 17 anys de tot el país, que pertanyen a cibercorresponsals, es van trobar a Toledo els dies 20, 21 i 22 d'octubre per tal de lluitar contra la desinformació, desmuntant bulos sobre migració, clima i feminisme.

D'aquesta trobada van eixir sis persones voluntàries, per tal de continuar amb aquesta lluita contra la desinformació, realitzant una entrevista al costat de la gent de maldita.es al seu canal de Twich, sobre cadasquna d'aquestes temátiques:

  • Clima: entrevista a la Parlamentaria Soraya Rodriguez
  • Migració: entrevista al Parlamentario Juan Fernando López Aguilar
  • Gènere: entrevista a la Parlamentària Eugenia Rodriguez Palop

Volem agraïr a les cibercorresponsals implicades i a maldita.es el seu gran treball contra la lluita per la desinformació i per fer possible aquestes entrevistes tant interessants.