Calle De la torreta, 1, Quart de Poblet (46930), València
Horari d’atenció. Matins: Dilluns de 10 a 14 hores. De dimarts a divendres de 9 a 14 hores. Vesprades: Dimecres i dijous de 16:30 a 19:30 hores.

Segona albergada de l'any del CMIA en Muro d'Alcoi

01.jpeg

Aquest cap de setmana, el Consell Municipal d'Infància i Adolescència (CMIA) de Quart de Poblet va viure una experiència inoblidable en la seua segona albergada de l'any a Muro d'Alcoi. Un grup de 26 xiquetes, xiquets i adolescents es va reunir per a participar en un cap de setmana enriquidor, ple d'aprenentatge, jocs i bons moments.

El regidor d'Infància i Adolescència, Juanjo Susín, va estar present en la partida de conselleres i consellers, per desitjar-los un bon viatge al començament d'aquesta emocionant aventura.

Durant l'albergada, els participants van gaudir de temps lliure per a jugar i divertir-se. Però, a més, també es van comprometre activament amb la temàtica d'enguany: l'elaboració d'un llibre que aborda els drets de la infància i adolescència des de la seua perspectiva única.

El treball en equip i la col·laboració van estar en el centre d'aquesta experiència, ja que conselleres i consellers van compartir idees, investigar i crear contingut per al llibre. A més, van començar a planificar i organitzar activitats i actuacions per a la pròxima Setmana de la Infància a Quart de Poblet.

L'albergada no només va oferir un ambient enriquidor per a treballar, aprendre, créixer i jugar, sinó que també va permetre als participants forjar amistats que segurament duraran tota la vida. Aquesta experiència ha estat una gran oportunitat perquè xiquetes, xiquets i adolescents del CMIA puguen desenvolupar habilitats importants i involucrar-se activament en la presa de decisions.

Aquest esdeveniment demostra l'aposta del CMIA de Quart de Poblet en empoderar la població més jove i donar-li veu en assumptes que afecten no només ells, sinó tota la ciutadania. Estem emocionats per descobrir la seua feina en el llibre sobre els drets de la infància i adolescència i les activitats que preparen per a la Setmana de la Infància.

El CMIA és un model de participació infantil i adolescent que ofereix a les xiquetes, xiquets i adolescents de Quart de Poblet l'oportunitat que les seues veus siguen escoltades.