Promoció de la Salut

La Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Quart de Poblet, impulsa, a través de l'adhesió a la xarxa de municipis XarxaSalut, el desenvolupament en el municipi de Quart de Poblet d'Accions de Promoció de Salut i la creació d'Actius per a la Salut.

Aquests consisteixen en l'organització d'actuacions i recursos dirigits a la millora de la salut i benestar mitjançant la col·laboració intersectorial i la participació de les administracions i la pròpia ciutadania, així com les seues agrupacions i associacions, alhora que contribueixen a reduir les desigualtats en salut en la nostra societat. Aquestes mesures per a la promoció de la salut local s'emmarquen en el desenvolupament de l'IV Pla de Salut 2016-2020 de la Comunitat Valenciana, al qual el Ple de l'Ajuntament es va adherir per unanimitat l'1 d'abril de 2019. 

Amb l'adhesió a l'esmentat Pla de Salut, Quart de Poblet passa a formar part de la xarxa de municipis XarxaSalut, que persegueix millorar el nivell de salut i reduir les desigualtats en salut en la nostra societat, amb actuacions concretes des de l'administració i comptant amb la participació ciutadana.