Joanot Martorell, 40, Quart de Poblet (46930), València

REUNIÓ AMB ELS VENEDORS DEL MERCAT MUNICIPAL

IMG_20240415_153525.jpg

El 15 d'abril el mercat municipal de Quart de Poblet va tindre l'honor de rebre la visita de destacades figures de l'àmbit mercantil, entre elles Cristina *Oliete, gerent del reconegut *Mercat Central de València i Secretària General de la "Confederació Mercats Tradicionals i Places de Proveïments d'Espanya", juntament amb Paco Sanz, representant del Mercat Municipal de Mislata.
La trobada va tindre com a objectiu principal compartir experiències i coneixements sobre el funcionament dels seus respectius mercats, així com explorar vies de col·laboració i desenvolupament conjunt en benefici de la comunitat local. Durant la reunió, es van abordar diversos temes relacionats amb la gestió, promoció i sostenibilitat dels mercats municipals, així com estratègies per a adaptar-se als nous reptes del mercat i satisfer les necessitats canviants dels consumidors.
Segons la Regidora de *Mercats Rosa Mª García és fonamental establir llaços de col·laboració entre els diferents mercats municipals per a enfortir el nostre sector i oferir un millor servici als nostres veïns. i la visita de Cristina *Oliete i Paco Sanz ha sigut una oportunitat inavaluable per a intercanviar idees i bones pràctiques que contribuiran al creixement i revitalització del nostre mercat".
Cristina *Oliete va expressar la seua satisfacció per l'oportunitat de compartir experiències i coneixements sent essencial el treballar junts per a potenciar encara més el seu impacte positiu en el municipi.