Joanot Martorell, 40, Quart de Poblet (46930), València

FAMILIAR, VEÏNAL I COMUNITARI

SERVEIS DE MEDIACIÓ FAMILIAR

 

Què és el servei d'Intermediació Familiar?

 

Gràcies als bons resultats obtinguts amb el programa d'Intermediació Hipotecària, la Diputació de València va ampliar l'any 2016 el servei a l'àmbit de la Mediació Familiar i Veïnal.

Per tant, Quart de Poblet també disposa d'un servei gratuït de Mediació Familiar i Veïnal que permet que els ciutadans puguen resoldre els seus conflictes de manera pacífica sense necessitat d'acudir a la via judicial.

El procés de mediació pot ser molt útil quan sorgeixen problemes en les relacions familiars i veïnals.

 

Mediació Familiar

Dins de la mediació familiar es poden resoldre problemes referents a separacions, divorcis, ruptura de parella, règim de visites, problemes amb el compliment de les pensions d'aliments, discrepàncies en la cura i educació dels fills, modificació de mesures establides en sentència, liquidació de guanys. Es tracte de casos ja judicialitzats o no.

Problemes de convivència entre pare i fills, entre germans, discrepàncies vinculades a cura dels avis o pares majors, dificultats dels avis per a veure als seus nets.

I en general tot conflicte o discrepància que sorgisca dins de l'àmbit de les relacions familiars.

 

Mediació Veïnal

En els conflictes veïnals i comunitaris també és molt útil la mediació per a resoldre discussions entre veïns per qüestions de sorolls, olors, aigües, molèsties produïdes per animals domèstics, discrepàncies en l'ús i cura dels espais comuns de les finques, reparacions de les finques en règim de propietat horitzontal, col·locació d'ascensors. Conflictes de convivència per qüestions culturals o religioses, problemes de bogues, arbres o branques en finca aliena, etc.

 

El Servei de Mediació Familiar i Veïnal es presta tres dilluns al mes en les Dependències de Consum de Quart de Poblet, C/ Joanot Martorell núm. 40, en horari de 10 h a 14 h., sol·licitant cita prèvia a través del número 961536210.