Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30

El pròxim 2 de setembre s'inaugura a la Casa de Cultura, l'exposició del 52 Concurs d'Arts Plàstiques de Quart de Poblet.

Com cada any, setembre és el mes de l'Art a Quart de Poblet.
El Festival Q-ART 2023 inicia la seua mostra de concursos i premis a diferents disciplines artístiques.
Post 1080x1350px_1.jpg

L'inici del Festival Q-ART 2023 serà dissabte que ve 2 de setembre amb la inauguració i lliurament de premis del  52é Concurs d'Arts Plàstiques. A les 19.30 h a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura, coneixerem quines obres han obtingut el premi en les disciplines de pintura, gravat i escultura d'entre les seleccionades pel jurat.

Com cada any, aquest concurs dona cabuda a artistes amb carrera ja consagrada i també a joves i nous talents de l'art de la Comunitat Valenciana. Les obres presentades han sigut molt variades quant a temàtiques, formats i estils, superant en número i qualitat a la d'edicions anteriors. La mostra compta amb catorze obres pictòriques, set escultures, i set peces de gravats realitzades per vint-i-cinc artistes nascuts o residents a la Comunitat Valenciana..

El Festival continuarà el 22 de setembre amb la inauguració del 10é Premi a la Creació artística contemporània, que enguany ha recaigut en el Projecte d'Àngels P. Núñez, titulat "Envers" i que va iniciar la seua residència al mes d'agost en l'Espai de Creació Jove.

La fi del festival arribarà amb la jornada artística del dia 24 de setembre, en el qual s'executaran les obres d'art urbà sobre contenidors de vidre seguint el lema "Per un Quart net i ecològic" en la zona de la Biblioteca Enric Valor. Enguany s'han seleccionat els projectes de la Nena Wapawapa, David de Limón, JCarcavilla i Xolaka, que veurem en plena acció aqueix diumenge des d'al matí  fins a les 19h, moment en el qual el jurat triarà qui ha d'alçar-se amb el premi del 10é concurs d'Art Urbà.

El mateix diumenge 24, el Concurs de Pintura a l'aire lliure arriba a la seua 10a edició, i de nou artistes vinguts de diverses localitats de la la Comunitat Valenciana així com del nostre municipi, ompliran els carrers de Quart de Poblet a la recerca de la imatge decisiva que els faça obtindre  algun dels premis d'aquesta categoria.

La fi de festa, després del lliurament de premis, arribarà a les 19.30 h amb la gira "Volem" del músic Dani Miquel i la seua banda. Un concert de música en valencià per a tota la família amb el qual gaudir i passar-ho bé.