Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30
post_cinema a la Fresca.jpg
_botó QMTRGS.jpg
Q-ART_botón.jpg
imagen
BOTÓ CATÀLEG qlick 44.pdf.jpg

Taller de Teatre de Quart de Poblet

El Taller de Teatre de Quart de Poblet és un servei gratuït creat en 1985 per l'Ajuntament, l'objectiu del qual és acostar a la ciutadania aquesta disciplina com a activitat lúdica i creativa. Així mateix, cerca promoure i fomentar l'interés i l'afició pel teatre, possibilitant la generació d'un públic estable i de qualitat.
Logo Escola Teatre.jpg

El Taller de Teatre és un projecte que uneix pedagogia i creativitat per a dur a terme un model innovador d'educació social i mediambiental que obre les portes a una nova societat i un nou model artístic. El teatre es manifesta com una eina d'intervenció sociocultural capaç de modificar actituds individuals i relacions socials.

A través de la creativitat i la capacitat d’expressió, s’arriba a un model de participació ciutadana oberta a través, tant de la formació, com de la creació, amb un caràcter intergeneracional i inclusiu.

Les classes s'imparteixen a la Casa de Cultura i al C.C. EL Casino, i estan organitzades per edats a partir de cinc anys. El curs comença en octubre i finalitza al mes de juny, seguint el calendari escolar.

Les preinscripcions es fan a meitat del mes de setembre, una vegada isca publicat al nostre web.

A més de les classes, el taller organitza altres activitats amb l’alumnat com els festivals de Nadal i fi de curs, i la celebració del Dia Mundial del Teatre.