Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30

MusiQuart 2023, una setmana de concerts gratuïts de música clàssica a Quart de Poblet

musiquart.jpeg

El festival s'iniciarà el pròxim dia 26 de juny amb un programa que inclou òpera, sarsuela i música de cambra

La tercera edició del Festival Internacional de Música de Quart de Poblet, el MusiQuart, començarà dilluns que ve 26 de juny i finalitzarà el dia 2 de juliol. Durant aquesta setmana, l'Auditori Molí de Vila s'omplirà de música i talent gràcies a una sèrie de concerts gratuïts que oferiran obres d'òpera, sarsuela i música de cambra.

El primer concert programat tindrà lloc el dia 26 a les 20 hores i estarà a càrrec dels guanyadors del certamen IBLA Grand Prize: Kamila Bydlowska en el violí, Maria Criscione en la guitarra i Paolo Bruno al piano.

El dimarts 27 a les 20 hores serà el torn del grup amfitrió, Plaerdemavida Ensemble, compost per Paloma Chiner, Jorge Fanjul i Pablo García-Berlanga. Un dia després, el 28 de juny, actuarà el Trio Meyerbeer amb la interpretació de Goldberb Variations de J.S. Bach per a trio de corda.

El dia 29 de juny a les 20 hores s'ha organitzat la Nit de Sarsuela de Unbeldí de Fetén i el 30 de juny a la vesprada un recorregut pels carrers de Quart de Poblet amb l'actuació ‘Centelleigs musicals’. Eixe mateix dia s'estrenarà també ‘Resonances’ de Gianluca Tavaroli DJ aka ARX per a posar-li fi a un juny molt cultural.

El dissabte 1 de juliol a les 20 hores, arribarà el plat fort de l'edició amb la presentació de l'òpera de cambra "The bear" del compositor britànic William Walton, mentre que el punt final el posarà el dia 2 de juliol el duo Amato-Innamorati a les 19 hores.