Calle Joanot Martorell, 40, Quart de Poblet (46930), València

EEIIA

Equip Específic d'Intervenció en Infància i Adolescència

QUÈ ÉS EL EEIIA?

 Els Equips Específics d'Intervenció amb Infància i Adolescència (d'ara en avant EEIIA) són equips d'intervenció interdisciplinària emmarcats dins dels equips d'atenció primària específica de Serveis Socials. El municipi de Quart de Poblet posa aquest servei a la disposició de les famílies en situació de vulnerabilitat o situació de desprotecció social. La finalitat és potenciar les capacitats de les famílies en les cures de criança i garantir un bon tracte als xiquetes, xiquets i adolescents.

L'equip està format per professionals de la psicologia i de l'educació social. L'equip desenvolupa actuacions d'atenció integral i suport a la infància i adolescència i les seues família. Les intervencions seran de caràcter psicològic, educatiu i social, podent realitzar-se accions tant de caràcter individual, com a familiar i grupal, a través de tècniques d'orientació psicològica i social, mediació i psicoteràpia. L'objectiu últim d'aquest servei és afavorir un adequat desenvolupament psicoemocional i social de la infància i adolescència de Quart de Poblet acompanyant a les famílies en les diferents etapes del desenvolupament.

ON ESTEM?:

el Centre Municipal de Serveis Socials, situat al carrer Joanot Martorell, Núm. 40. Quart de Poblet.
Telèfon de contacte:
961 548 008.

COM S'ACCEDEIX AL SERVEI?:

Al EEIIA s'accedeix mitjançant derivació de l'equip d'atenció primària bàsica de Serveis Socials. També poden recomanar el servei altres àrees de l'Ajuntament (educació, igualtat, sanitat...) així com diferents serveis municipals (centres educatius, centres de salut...) havent de realitzar la valoració inicial prèvia l'equip d'intervenció social primària bàsica, per a determinar la necessitat d'aquest recurs específic.